SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Australian Open 2018: Simona Halep, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan joacă marți în primul tur. Iată de la ce oră și cine televizează meciurile

Australian Open 2018: Simona Halep, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan joacă marți în primul tur. Iată de la ce oră și cine televizează meciurile

shenzhen simona halep

Simona Halep, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan vor debuta marți la Australian Open 2018. Turneul este transmis de Eurosport, așa că cel puțin meciul Simonei Halep va fi televizat.
Simona Halep, care se află în premieră în situație de principală favorită la un turneu de Grand Slam, va juca, după ora 5.30, cel mai probabil pe la 6.00, contra australiencei Destanee Aiava, beneficiară a unui wild card.

Meciul este al treilea pe Arena ”Rod Laver”, după partidele Karolina Pliskova – Veronica Cepede Royg și Alexander Zverev – Thomas Fabbiano.

CITEȘTE ȘI: Irina Begu, victorie mare în primul tur la Australian Open.

Ana Bogdan va juca, în jurul orei 9.00, contra franțuzoaicei Kristina Mladenovic, care nu a mai bătut de multicel pe nimeni. Sper să continue seria și marți.

Sorana Cîrstea va juca, în jurul orei 4.00, contra kazacei Zarina Dias.

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Simona Halep s-a și distrat la ședința foto de la ”Stejarii”

Leave a Reply

Top