SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Cum au petrecut de Revelion jucătoarele noastre la Shenzhen și Brisbane

Cum au petrecut de Revelion jucătoarele noastre la Shenzhen și Brisbane

revelion romance shenzhen wta china

Revelionul le-a surprins pe multe dintre jucătoarele noastre de tenis pe meleaguri străine. Iată imagini cu tenismenele noastre la trecere dintre ani în Brisbane și în Shenzhen.
La Brisbane o avem pe Sorana Cîrstea, care a servat Revelionul într-o ținută lejeră, la ora locală din orașul australian. Dimineața, la ora 8.00, ora locală, Sorana și antrenorul ei, Marius Comănescu, au serbat Revelionul și după fusul orar al României, în fața unei cafele, la o terasă.

sorana cirstea brisbane revelion
Sorana Cirstea a petrecut Revelionul la Brisbane

Pentru fetele de la Shenzhen a fost players party spre miezul nopții. Simona Halep a fost pe scenă, dar a serbat și alături de echipa ei și de mama sa. Tot la Shenzhen se află și Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Raluca Olaru, Ana Bogdan și Irina Bara, acestea petrecând împreună. Nu am văzut-o în fotografii pe Monica Niculescu, dar sigur că și ea a ieșit pe undeva prin oraș.
Romancele in poza de grup

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close