SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Bogdan Borza > Cupa Davis: a fost anunţată componenţa echipei României pentru meciul cu Luxemburg

Cupa Davis: a fost anunţată componenţa echipei României pentru meciul cu Luxemburg

florin mergea horia tecau tricolor

A fost anunţată componenţa echipei României pentru meciul de Cupa Davis contra Luxemburgului, programat în zilele de 3 şi 4 februarie, la Piatra Neamţ.
Partida, care reprezintă debutul în funcţia de căpitan nejucător a lui Gabriel Trifu, contează pentru primul tur al Grupei a II-a, Zona Euro-Africană, acolo unde echipa noastră a retrogradat după 25 de ani.

Partea cea mai frumoasă este că, din fericire, cei mai buni jucători ai noştri au confirmat prezenţa la întâlnire. Astfel, locul va fi compus din Marius Copil (92 ATP la simplu), Nicolae Frunză (608 ATP la simplu), Horia Tecău (8 ATP la dublu) şi Florin Mergea (57 ATP la dublu). De asemenea, a fost convocat, ca al cincilea jucător, Bogdan Borza (796 ATP la simplu), de acum noul regulament de desfăşurare a Cupei Davis la acest nivel permiţând prezenţa a cinci tenismeni.

Partida dintre România şi Luxemburg va avea loc în zilele de 3 şi 4 februarie, în sala Polivalentă din Piatra Neamţ.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close