SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Gabriel Trifu este noul căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis. Andrei Mlendea este noul antrenor

Gabriel Trifu este noul căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis. Andrei Mlendea este noul antrenor

davis romania gabriel trifu stefan palosi

Echipa de Cupa Davis a României are un nou căpitan nejucător. Acesta este Gabi Trifu, bunul prieten al lui Andrei Pavel, fostul căpitan.
Ca să încep cu o glumă nereușită, se pare că echipa de Cupa Davis atrage ca un magnet căpitani nejucători divorțați. Căci după ce l-am avut pe Andrei Pavel, care este despărțit de soție și este acum împreună cu jucătoarea austriacă Tamira Paszek, acum echipa este condusă de Gabi Trifu, cel care trece chiar acum printr-un divorț, după ce și-a înșelat soția în ultimii doi ani, pe Catrinel Sandu, cu o americancă mult mai tânără, conform presei tabloide.

Revenind la tenis, numirea lui Trifu ar fi fost făcută, conform unui comunicat al FRT, după discuţii cu toţi componenţii lotului naţional. În noua poziție, Gabi Trifu va fi ajutat, ca antrenor, de Andrei Mlendea, care este antrenorul full-time al lui Marius Copil. Asta este o veste bună din două motive: în primul rând pentru că Andrei este un antrenor foarte bun, dar și pentru că dacă el e la lot se presupune că și Marius va fi prezent, ceea ce ne mărește șansele de revenire din prima încercare în Grupa I a zonei Euro-Africane.

Primul meci al echipei de Cupa Davis sub nou a conducere va avea loc în februarie, la Piatra Neamț, contra Luxemburgului.

CITEȘTE ȘI:  Monica Niculescu urcă 12 locuri în clasamentul WTA!

Leave a Reply

Top