SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Garbine Muguruza a primit un wild-card la turneul WTA de la Sydney

Garbine Muguruza a primit un wild-card la turneul WTA de la Sydney

garbine muguruza tenis brisbane

Garbine Muguruza gândește ca o profesionistă. Știe că are nevoie de meciuri în picioare pentru o prestație bună la Australian Open și acționează în consecință.
Numărul 2 mondial până duminică, iberica Garbine Muguruza a fost nevoită să se retragă în primul meci al sezonului, cel din turul secund de la Brisbane. Ea a părăsit terenul când o conducea cu 5-7, 7-6, 2-1 pe croata Aleksandra Krunic, în turul secund al competiției australiene.

Drept urmare, în principal pentru a nu se duce nepregătită la Australian Open, Garbine a cerut și a primit un wild-card la turneul de categorie Premier de la Sydney care începe duminică.

CITEȘTE ȘI: Semifinala românească de la Shenzhen.

În plus, Muguruza are șansa ca, profitând de absența din turnee a Simonei Halep și a Carolinei Wozniacki, jucătoarele care o vor depăși de luni în clasamentul mondial să lupte și pentru primul loc în clasament. Un rezultat bun la Sydney – finală sau titlu – ar readuce-o pe Muguruza în fruntea clasamentului mondial chiar în lunea de început a Australian Open. Evident, nu va influența poziționarea capilor de serie pe tabloul principal, dar e plăcut să fii lider pe 15 ianuarie deoarece timp de două săptămâni, până la terminarea turneului de la Melbourne, ocupi primul loc fără să te dea nimeni jos.
Garbine Muguruza nu e singura jucăoare de top care a ales să joace în săptămâna premergătoare Australian Open. La Sydney mai participă – dacă nu se retrag – Venus Williams (5 WTA), Jelena Ostapenko (7 WTA), Johanna Konta (9 WTA) sau Angelique Kerber (21 WTA).

Leave a Reply

Top