SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Mihaela Buzărnescu a fost chemată la echipa de Fed Cup a României

Mihaela Buzărnescu a fost chemată la echipa de Fed Cup a României

mihaela buzarnescu hobart tenis

Mihaela Buzărnescu este, cu siguranţă, jucătoarea ultimului an în tenisul românesc. Evident, după Simona Halep. Rezultatele ei, încheiate cu un salt incredibil în clasament, de peste 500 de locuri într-un an, nu au rămas fără efect: a fost selecţionată în echipa de Fed Cup a României.
România va întâlni Canada, la Cluj, în 10-11 februarie, în primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup. Chiar dacă nominalizările nu au fost trimise la ITF, fiecare fată ştie dacă este selcţionată sau nu pentru axceastă confruntare. Cu atât mai mult cu cât la Melbourne se află şi căpitanul nejucător al echipei, Florin Segărceanu, venit special să le vadă la lucru pe jucătoarele noastre, dar şi să stabilească ultimele detalii cu fiecare în parte în ceea ce priveşte participarea la confruntarea contra Canadei.

E bine, măcar una dintre fetele selecţionate se ştie: este Mihaela Buzărnescu, care de abia aşteaptă să joace în faţa propriului public, la Cluj. “Am fost chemată la FED Cup, care va fi o experienţă frumoasă. Mi-aş dori să joc măcar un meci, fie la simplu, fie la dublu, pentru România“, a declarat Mihaela într-un interviu acordat pentru adevărul.ro. Până atunci, ea va mai juca, săptămâna viitoare, la un ITF în SUA.
În ceea ce priveşte dorinţele pentru anul 2018, Mihaela demonstrează că ştie exact ce vrea: “Cât mai multe turnee şi rezultate. Mi-aş dori să intru pe tabloul favoritelor la un Grand Slam, aş avea o şansă în plus. Şi evident să fiu sănătoasă, să pot să merg înainte la fel”, a mai spus Mihaela în acelaşi interviu.

CITEȘTE ȘI:  Mișcări ale românilor în clasamentul de dublu: Florin Mergea a urcat pe 15, Adrian Ungur a intrat în premieră în Top 100 ATP

Leave a Reply

Top