SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Mihaela Buzărnescu, după finala de la Hobart: ”Poți reuși, indiferent de vârstă. Cred că aş putea fi un exemplu pentru alţi oameni”

Mihaela Buzărnescu, după finala de la Hobart: ”Poți reuși, indiferent de vârstă. Cred că aş putea fi un exemplu pentru alţi oameni”

mihaela buzarnescu finala trofeu hobart

Învinsă în finala turneului WTA de la Hobart, Mihaela Buzărnescu a avut la final un discurs mai frumos decât al oricărei alte jucătoare în ultimele sezoane.
“Ascensiunea mea arată că indiferent ce se întâmplă, dacă eşti încrezătoare şi ai oamenii potriviţi alături, poţi să reuşeşti, indiferent de vârstă. Cred că aş putea fi un exemplu pentru alţi oameni. Tenisul este un sport foarte competitiv, trebuie să lupţi până la final, fiecare punct contează”, a spus Buzărnescu. În vârstă de 29 de ani ea va ocupa de luni locul 44 în lume, după ce anul trecut pe vremea aceasta era 541 WTA.

În finala de la Hobart, Mihaela a fost învinsă în trei seturi de deținătoarea titlului, Elise Mertens. AICI aveți detalii.

CITEȘTE ȘI:  Cine televizează turneul WTA de la Indian Wells. Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu joacă azi de la ora 21.00

Leave a Reply

Top