SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Monica Niculescu dispută miercuri un meci foarte important. Dacă va pierde, va ocupa cel mai slab loc din ultimii 8 ani!

Monica Niculescu dispută miercuri un meci foarte important. Dacă va pierde, va ocupa cel mai slab loc din ultimii 8 ani!

shenzhen monica niculescu

Monica Niculescu este singura jucătoare din România care va juca miercuri la simplu la turneul WTA de la Hobart. Ea dispută un meci cât o finală, iar în continuare aflați de ce.
Pentru Monica Niculescu, meciul de miercuri, contra americancei Varvara Lepchenko este unul mai important decât o optime de finală normală. Este partida care o poate menține pe româncă în Top 100 WTA, acolo unde s-a aflat în ultimii 7 ani și jumătate. Meciul dintre Niculescu și Lepchenko va începe în jurul orei 10.00, ora României, și va fi televizat de Digi Sport.

Finalistă anul trecut la Hobart, Monica ocupă acum, în clasamentul live, locul 102. Dacă va câștiga meciul cu americanca pe care a mai învins-o deja de trei ori, românca va urca pe locul 99 și nu va mai avea cum să coboare de acolo indiferent de ce va face în continuare.

Ultima oară când Monica Niculescu s-a aflat în afara Top 100 WTA a fost pe 9 august 2010, când a ocupat locul 102 în lume. De atunci, timp de șapte ani și jumătate, ea s-a numărat mereu printre cele mai valoroase 100 de jucătoare din lume, fiind românca aflată cele mai multe săptămâni consecutive în acest top dintre cele active.

CITEȘTE ȘI:  Miami Open: Monica Niculescu este în semifinalele probei de dublu!

Leave a Reply

Top