SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Monica Niculescu și Irina Begu au făcut salturi impresionante în clasamenul mondial de dublu după calificarea în semifinale la Australian Open

Monica Niculescu și Irina Begu au făcut salturi impresionante în clasamenul mondial de dublu după calificarea în semifinale la Australian Open

irina begu monica niculescu

Calificarea în semifinalele probei de dublu de la Australian Open le va aduce Monicăi Niculescu și Irinei Begu salturi importante în clasamentul mondial al specialității.
Obținută în primele ore ale zilei, calificarea în semifinalele de dublu de la Australian Open le-a adus Irinei Begu și Monicăi Niculescu câte 780 de puncte, cu care vor progresa, în mod evident, în ierarhia WTA.

Astfel, Monica deja și-a asigurat revenirea în Top 20 de dublu. Ea va urca cel puțin 5 locuri, urmând să ocupe, de luni, măcar poziția a 18-a în lume. Cel mai bun loc pe care s-a situat în carieră a fost 15 și el poate fi depășit printr-o calificare în finală.
Irina Begu se află deja în cea mai bună perioadă a carierei de dublistă, dacă putem spune așa. Ea și-a asigurat intrarea între cele mai bune 25 de jucătoare ale lumii, deocamdată fiind sigură de locul 24. Adică a urcat 8 poziții față de precedenta ierarhie. Ea și-a depășit cel mai bun loc din carieră, care era 30, și e una dintre puținele jucătoare din România care a făcut parte din Top 30 WTA și la simplu și la dublu în carieră.

 

Leave a Reply

Top