SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Serena Williams nu-și va apăra titlul la Australian Open. Revenirea ei se amână

Serena Williams nu-și va apăra titlul la Australian Open. Revenirea ei se amână

serena williams australian open tenis

Lovitură încasată de organizatorii de la Australian Open cu 10 zile înaintea startului. Deținătoarea trofeului, Serena Williams, a anunțat că nu va putea juca.
Americanca Serena Williams nu a mai disputat un meci oficial imediat după ce a devenit prima tenismenă care a cucerit un trofeu de Grand Slam fiind gravidă. A născut pe 1 sepembrie 2017 și a anunțat că va face tot ce depinde de ea pentru a juca la Australian Open 2018. Din păcate, corpul nu este mereu în aceeași cadență cu voința, astfel că azi Serena a fost nevoită să se recunoască învinsă și să anunțe că nu va putea juca la Melbourne.

“Antrenorul meu şi echipa mea au spus întotdeauna: “Mergi la turnee doar când eşti pregătită să ajungi până la capăt. Pot concura, dar nu vreau doar să concurez. Vreau să o fac mult mai bine de atât şi pentru asta am nevoie de un pic mai mult timp. După ce am evoluat la Abu Dhabi, mi-am dat seama că deşi sunt foarte aproape, nu sunt unde vreau eu să fiu. Acestea fiind spuse şi chiar dacă sunt dezamăgită de această situaţie, am decis să nu evoluez la Australian Open, în acest an”, a declarat Serena Williams. O decizie corectă, dacă ea simte asta, mai ales că vorbim despre o jucătoare care chiar nu mai are ce să demonstreze în tenis, deci revenea doar de plăcerea de a juca din nou.
Astfel, turneul de la Melbourne a rămas fără principala favorită a caselor de pariuri, căci trebuie spus că Serena era cotată de bookmakeri drept jucătoarea cu cele mai mari șanse de a cuceri trofeul la competiția care va începe pe 15 ianuarie.

La 30 decembrie 2017, fostul lider WTA a revenit pe teren la un meci demonstrativ la Abu Dhabi, în care a fost învinsă de letona Jelena Ostapneko, cu scorul de 6-2, 3-6, 10-5.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close