SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Simona Halep a dezvăluit cum a ajuns să poarte echipamentul în care va juca la Australian Open

Simona Halep a dezvăluit cum a ajuns să poarte echipamentul în care va juca la Australian Open

shenzhen simona halep 1

Subiectul echipamentului Simonei Halep este unul care fascinează întreaga suflare a fanilor româncei. Și nu doar din țară, din moment ce ea a fost chestionată pe această temă și la conferința de presă de azi, de la Melbourne.
Simona Halep a mărturisit că va juca și la Australian Open în același echipament ca la Shenzhen, a recunoscut că ea și l-a ales și a spus și de unde. ”Nu am mers la magazin, l-am comandat. Am trimis o fotografie. E un site în China care face așa ceva, iar unul dintre managerii mei m-a ajutat cu asta. În 24 de ore am avut echipamentul și totul e perfect. Am fost norocoasă”, a declarat Simona Halep.

Întrebată cum a găsit firma, ea a fost de o sinceritate dezarmantă: ”Pe Internet. Totul e acum pe Internet. A fost mai puțin stres”. De asemenea, Simona a fost întrebată dacă și-a desenat singură modelul echipamentului. ”Nu. Am ales un model. Dar e ceva neutru, să fim serioși. Nu e nimic special. Arată bine, după părerea mea. Îmi place”, a mai spus Simona Halep.

CITEȘTE ȘI: Ce spune Simona Halep despre prima adversară de la Australian Open.

Referitor la viitoarea firmă de echipament sportiv cu care va semna, Simona spune că discuțiile sunt la început și că se poartă pe mai multe fronturi. ”Oamenii mei lucrează la acest aspect. Dar negocierile sunt abia la început. Acum nu am contract. Port echipament fără brand. Vreau să fiu sigură că voi alege ceea ce îmi va plăcea, dar și că firma respectivă mă place. E important să am o ținută frumoasă și să mă simt bine în ea. Dar nu mă grăbesc. Aștept să văd ce îmi rezervă viitorul”, a spus Simona.
Ea a recunoscut că traversează o perioadă haioasă din acest punct de vedere: ”Da, e o perioadă interesantă, să fiu sinceră. Pentru moment, sunt atâtea firme de echipament, așa că nu știu care va fi cea aleasă. Sigur ca fi una, dar vom vedea în viitor. Chiar vreau să am ceva frumos, să am un sentiment plăcut cu hainele viitorului brand”.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close