SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Simona Halep a dezvăluit motivul înfrângerii cu Wozniacki de la Australian Open: ”Nu am mai avut benzină. E un pic trist”

Simona Halep a dezvăluit motivul înfrângerii cu Wozniacki de la Australian Open: ”Nu am mai avut benzină. E un pic trist”

australian open simona halep

Simona Halep a explicat la conferința de presă motivul pentru care crede că nu a reușit să se mai lupte pentru victorie în meciul cu Caroline Wozniacki din finala de la Australian Open.
Am fost cu adevărat obosită. Am avut multe probleme cu piciorul, mă durea peste tot. Dar m-am descurcat destul de bine cu toate lucrurile care au apărut. După primul set am fost epuizată. Fără energie, fără putere. Dar apoi mi-am propus să lovesc toate mingile, și așa am luat al doilea set. Am revenit în setul decisiv, dar când a trebuit să servesc pentru 5-3 nu mai aveam benzină, așa că nu am reușit să o fac. E un pic trist”, a explicat ea.

CITEȘTE ȘI: Problemele medicale cu care s-a confruntat Simona Halep în timpul finalei: ”Am avut amețeli”

Totuși, Simona a scos în evidență și părțile bune ale acestui turneu și ale acestui meci: ”Sunt mândră de cum mi s-a îmbunătățit psihicul. Am dat azi 100% din tot ceea ce puteam. De aceea spun că nu sunt tristă pentru asta. Sunt supărată că am pierdut meciul, că nu am fost învingătoare. Dar viața merge mai departe. Cu siguranță în viitor, dacă voi continua să muncesc la fel și voi juca la fel, mă voi afla din nou într-o poziție foarte bună”, a mai spus ea.
CITEȘTE ȘI: Mărturisire dramatică a Simonei Halep după finala de la Australian Open: ”Am plâns”

Halep a făcut și un rezumat al meciului, spunând că nu are prea multe să-și reproșeze: ”Nu cred că puteam face altceva în anumite momente ale jocului. Poate în primul set aș fi putut să lovesc mingea cum am făcut-o în al doilea și în al treilea. Poate în tie-break ar fi trebuit să fiu mai agresivă. Dar, așa cum am mai spus, nu mi-a ajuns energia. De aceea poate nu m-am concentrat și nu am putut să-mi asum riscuri”, a explicat jucătoarea noastră.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep și-a recăpătat zâmbetul. Iată primul selfie de după finală.

Ea a continuat: ”Mi-am setat în minte să fiu mai agresivă. De aceea m-am apropiat de fileu. Dar azi picioarele mele nu au funcționat, sau nu au fost destul de rapide. Dar totuși am făcut câteva puncte acolo. Ea a alergat foarte bine. A răspuns foarte, foarte bine. A făcut asta tot timpul, așa că îi acord tot creditul. Dar eu sunt OK cu felul în care am jucat. Poate dacă mai aveam un pic de energie și puțin mai multă putere, aș fi putut câștiga partida”.

Leave a Reply

Top