SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Simona Halep a vorbit despre accidentarea la gleznă: ”Cred că mâine va fi mai rău”

Simona Halep a vorbit despre accidentarea la gleznă: ”Cred că mâine va fi mai rău”

simona halep melbourne australian open 1

Simona Halep a avut o conferință de presă lungă la Australian Open, după ce a învins-o în aproape patru ore pe Lauren Davis în turul trei. Așa cum era de așteptat, unul dintre subiectele abordate a fost cel al accidentării la gleznă.
”Am fost un pic frustrată din cauza piciorului. Am simțit durerea tot meciul, dar nu am cedat”, a declarat Simona Halep după victoria cu 4-6, 6-4, 15-13, obținută în fața americancei, la capătul unui meci record la Australian Open.

CITEȘTE ȘI: Ce a declarat Simona Halep imediat după meciul maraton de la Australian Open

Ea spune că se teme că acest meci va avea urmări pentru glezna ei, dar că e decisă ca luni să revină pe teren. ”Glezna nu e recuperată, e imposibil să se recupereze după un asemenea meci. De altfel cred că mâine va fi mai rău, dar am de gând să continui, iar atunci vom vedea cum vor decurge lucrurile. Medicul mi-a spus că riscul va fi prezent mereu, pentru că e vorba de o accidentare, dar eu am credința că va fi bine”, a mai spus jucătoarea noastră.

CITEȘTE ȘI:  WTA Roma: Simona Halep joacă azi pentru titlu. Meciul începe la ora 14.00 și va fi televizat pe DigiSport.

Leave a Reply

Top