SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Simona Halep a vorbit despre mingile de meci salvate în faţa lui Kerber: “Nu m-am temut de înfrângere”

Simona Halep a vorbit despre mingile de meci salvate în faţa lui Kerber: “Nu m-am temut de înfrângere”

simona halep melbourne australian open 1

Simona Halep a fost întrebată la conferinţa de presă de după victoria cu 6-3, 4-6, 9-7 obţinută în faţa lui Angelique Kerber, despre ce a simţit în momentul în care adversara ei a avut două mingi de meci.
Am încercat să lovesc mingea, să nu fiu speriată că ea are două mingi de meci. Şi cred că am jucat destul de bine acele mingi. Nu m-am temut de înfrângere, aşa că poate că de aceea am câştigat acele mingi. Apoi, încrederea mi-a revenit, pentru că am supravieţuit, şi am putut să o fac. După a doua minge salvată am zâmbit, mi-am spus în gând: «poate reuşesc să o fac iar». Cred că m-a ajutat un pic să mă relaxez şi să iau lucrurile aşa cum erau. Nu am pus presiune pe mine şi cred că a venit totul la momentul oportun”, a declarat Simona Halep.

CITEŞTE ŞI: Ce spune Simona Halep despre accidentarea la gleznă.
Românca le-a povestit fotbaliştilor şi despre modul în care a abordat semifinala: „Am fost concentrată doar asupra mea. Dar de asemenea m-am gândit cum să joc pentru a câştiga punctele repede. Ea a returnat fiecare minge. Iar la 4-3 în setul secund, când am avut minge de break, acea minge care a atins linia m-a tras puţin în joc. Dar eu ştiam că ea e o luptătoare. Aşa că ştiam că trebuie să stau acolo şi să îmi păstrez echilibrul în luptă şi să mă autocontrolez”.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep s-a calificat în turul secund la Australian Open. Alexandra Dulgheru a fost eliminată

CITEŞTE ŞI: Primele declaraţii ale Simonei Halep după calificarea în finală la Australian Open.

Campioana noastră a mărturisit că setul decisiv nu a fost pentru ea altfel decât altele: “Nu m-am gândit la scor. Am luat-o punct cu punct. Am avut două momente în care am simţit că meciul s-a terminat. Nu mai aveam putere şi totul părea că s-a terminat. Dar am servit destul de bine şi mi-a revenit încrederea. Şi, aşa cum am spus, nu am cedat, ceea ce înseamnă enorm, şi aşa am câştigat meciul”.

Leave a Reply

Top