SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Simona Halep, după calificarea în optimi la Australian Open: ”Sunt aproape moartă”

Simona Halep, după calificarea în optimi la Australian Open: ”Sunt aproape moartă”

simona halep scaun australian open

Simona Halep a obținut azi o calificare dramatică, după un meci de aproape 4 ore, în optimile de finală ale Australian Open.
Învingătoare cu 4-6, 6-4, 13-11 în fața americancei Lauren Davis, Simona Halep, care a salvat și trei mingi de meci în decisiv, a declarat, la interviul de după terminarea partidei: ”A fost cu siguranţă un meci dificil, atât de lung… Nu am mai jucat un al treilea set atât de lung, astfel că sunt fericită că am putut sta şi câştiga. Sunt aproape moartă, dar a fost frumos că am putut arăta un tenis bun, sper că v-a plăcut şi vă mulţumesc pentru susţinere. Nu am nicio idee cât am alergat, dar simt că muşchii mei s-au dus, nu ştiu cum e glezna, că nu o mai simt, dar a fost frumos să fiu pe teren, să câştig acest meci şi să fiu din nou în turul al patrulea al acestui turneu. Este extraordinar”, a declarat Halep.

Ea a stabilit și câteva recorduri la acest Australian Open: cel mai lung meci de la actuala ediție și a egalat recordul all-time al numărului de game-uri într-un meci feminin la acest turneu.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep e la un meci distanță de primul loc în lume. Elina Svitolina a fost eliminată în sferturi la Beijing

Leave a Reply

Top