SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Simona Halep, după calificarea în sferturi la Australian Open: ”Turneul arată ca un maraton pentru mine. Încă simt accidentarea”

Simona Halep, după calificarea în sferturi la Australian Open: ”Turneul arată ca un maraton pentru mine. Încă simt accidentarea”

australian open simona halep

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale Australian Open la capătul uneia dintre cele mai categorice victorii – ca nivel de control al jocului – din acest an. La finalul partidei, ea era foarte fericită.
A fost un meci excelent, am jucat bine. Sunt foarte fericită că m-am calificat din nou în sferturi. Nu m-am aşteptat la asta la începutul turneului, din cauza accidentării. Sunt mândră că am fost foarte atentă şi am jucat fiecare punct foarte concentrată”, a eclarat, la interviul de pe teren, Simona. Ea a învins-o cu scorul de 6-3, 6-2 pe japoneza Naomi Osaka.
Bineînțeles că a fost întrebată și de accidentarea la gleznă, iar răspunsul a fost încurajator. “Acest turneu arată deja ca un maraton. Încă simt accidentarea, dar încerc să nu mă gândesc la ea. Încerc să mă bucur de fiecare moment şi să dau totul. Ştiam că Naomi loveşte foarte puternic, aşa că am schimbat ritmul, am plimbat-o foarte mult. Am lovit mai tare, mai încet, am vorbit despre asta cu staff-ul meu şi mi-a ieşit. Îi mulţumesc mult lui Darren pentru susţinere, e minunat să am un australian lângă mine şi să am susţinere aici. În meciul următor voi încerca să joc mai bine decât am făcut-o azi şi voi da totul pentru victorie”, a mai spus Simona Halep.

CITEȘTE ȘI:  Irina Begu a semnat cu CSM București. Ea a plecat ieri la pregătire în Dubai

Leave a Reply

Top