SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep, după superbele victorii de la Shenzhen: ”Am avut o săptămână specială

Simona Halep, după superbele victorii de la Shenzhen: ”Am avut o săptămână specială

simona halep doua trofee shenzhen tituri

Simona Halep a avut o săptămână de vis la Shenzhen. Ea a cucerit în premieră titlurile de simplu și de dublu ale aceluiași turneu, iar la final a făcut mai multe declarații.
A fost un meci foarte bun la simplu, a fost dificil, bineînţeles, pentru că a trebuit să jucăm în interior, dar voiam să fiu concentrată. În setul doi eram prea nervoasă, agitată, şi nu m-am putut concentra pe jocul meu, dar în al treilea am încercat să îmi fac jocul şi am făcut-o destul de bine. A fost o săptămână foarte bună, am jucat cel mai bun tenis al meu aici la Shenzhen, m-am simţit bine şi victoriile fac ca săptămâna să fie una specială. La dublu am ajutat-o pe Irina suficient pentru a obţine victoria. Ea a jucat mai bine şi astăzi, la fel ca ieri. Cred că am făcut o echipă foarte bună astăzi şi am învins două jucătoare de dublu, ceea ce înseamnă mult”, a spus Halep.

Întrebată despre hobbyurile sale, Halep a răspuns cu umor că în prezent este “o persoană plictisitoare”. “Îmi place să ascult muzică, să citesc uneori – adorm după câteva pagini, dar este ok, să mă plimb în parc… Nimic deosebit, sunt o persoană plictisitoare, dar mă concentrez pe tenis. Poate după ce îmi voi încheia cariera va exista mai mult amuzament în viaţa mea, dar momentan mă concentrez pe ce am de făcut”.
În ceea ce o privește, Irina Begu a spus că va încerca să mai facă pereche cu Simona Halep, însă totul va depinde de programul acesteia. “Depinde de Simona, evident, este numărul unu mondial şi trebuie să se concentreze la simplu”.

CITEȘTE ȘI:  POZA ZILEI, 21 ianuarie 2015: Fanii australieni din Melton South ai Simonei Halep au tricouri speciale pentru meciul de azi

Simona Halep și Irina Begu au câştigat proba de dublu de la Shenzhen, după 1-6, 6-1, 10-8 cu favoritele 1, Barbora Krejcikova/ Katerina Siniakova.

Tot sâmbătă, Simona Halep s-a impus în finala de simplu, în faţa Katerinei Siniakova,  scor 6-1, 2-6, 6-0.

simona halep doua trofee shenzhen tituri
Simona Halep, cu cele două trofee cucerite la Shenzhen
simona halep doua trofee shenzhen tituri
Simona Halep si echipa ei, cu cele doua trofee de la Shenzhen

Leave a Reply

Top