SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep, după victoria de la Shenzhen: ”Sunt fericită”

Simona Halep, după victoria de la Shenzhen: ”Sunt fericită”

Bucuroasă după prima victorie obținută în 2018, Simona Halep a fost volubilă atât la interviul de pe teren cât și la conferința de presă.
“Vă mulţumesc foarte mult pentru că aţi venit, apreciez că veniţi mereu să mă susţineţi. Este întotdeauna frumos să evoluezi în faţa unui public numeros. Pentru mine este întodeauna frumos să joc aici, la Shenzhen, am câştigat un titlu. Mă bucur că am câştigat astăzi, e prima mea victorie în calitate de numărul 1 mondial, în noul an. Sunt fericită şi mă bucur de timpul petrecut aici. Am avut momente frumoase de fiecare dată când am venit aici, chiar dacă anul trecut nu am jucat prea bine. Vă mulţumesc şi vă aştept la meciul meu din următorul tur, sper să câştig câteva partide aici şi să merg până la final”, a declarat Halep, după întâlnirea câștigată în două seturi cu Nicole Gibbs.
Îmbrăcată într-o bluză roșie, fără nici un semn al vreunui producător de echipament, Simona Halep nu s-a sfiit ca la conferința de presă să vorbească despre această situație bizară în care se află în premieră un lider mondial în exercițiu: ”Cu Adidas s-a terminat. Ieri a fost ultima zi în care am purtat echipament Adidas. Nu am nimic în acest moment. Managerul meu se ocupă de această problemă, eu nu am nicio idee. Este doar prima zi a anului, abia aştept să văd ce-mi rezervă viitorul şi sunt ok“, a declarat Halep. Evident, situația nu va rămâne așa mult timp, pentru că Simona este, totuși, una dintre jucătoarele de top ale circuitului feminin și una dintre potențialele campioane de Grand Slam din acest an. Deci vizibilitate pentru sponsorul de echipament ar fi destulă.

Leave a Reply

Top