SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Simona Halep, la conferința de presă de după finala de la Australian Open: ”Am plâns”

Simona Halep, la conferința de presă de după finala de la Australian Open: ”Am plâns”

simona halep caroline wozniacki australian open

Simona Halep a venit prima la conferința de presă de după finala feminină de la Australian Open. Ea a recunoscut că a plâns după ce a fost învinsă.
Românca, învinsă cu 7-6, 3-6, 6-4 de Caroline Wozniacki, a fost deschisă cu ziariștii. A recunoscut că a plâns după meci, dar că acum poate zâmbi, căci simte că a dat tot ce putea. ”Încă pot zâmbi. E bine. Am plâns, dar acum zâmbesc. E doar un meci de tenis, până la urmă. Dar sunt foarte tristă că nu am câștigat. Am fost din nou aproape, dar benzina mi s-aterminat spre final. Ea a fost mai bună. A fost mai proaspătă. A avut mai multă energie pe final”, a spus Simona Halep.

CITEȘTE ȘI: Discursul Simonei Halep de la festivitatea de premiere

Jucătoarea noastră a explicat apoi: ”Am fost cu adevărat obosită. Am avut multe probleme cu piciorul, mă durea peste tot. Dar m-am descurcat destul de bine cu toate lucrurile care au apărut. După primul set am fost epuizată. Fără energie, fără putere. Dar apoi mi-am propus să lovesc toate mingile, și așa am luat al doilea set. Am revenit în setul decisive, dar când a trebuit să servesc pentru 5-3 nu mai aveam benzină, așa că nu am reușit să o fac. E un pic trist”, a mai declarat ea.
VEZI ȘI: Imagini cu Simona Halep la festivitatea de premiere de la Australian Open.

Românca e încrezătoare pentru viitor: ”Sunt mândră de cum mi s-a îmbunătățit psihicul. Am dat azi 100% din tot ceea ce puteam. De aceea spun că nu sunt tristă pentru asta. Sunt supărată că am pierdut meciuri, că nu am fost învingătoare. Dar viața merge mai departe. Cu siguranță în viitor, dacă voi continua să muncesc la fel și voi juca la fel, mă voi afla din nou într-o poziție foarte bună”, a mai spus Simona Halep.

Leave a Reply

Top