SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Urmează cee mai grea perioadă pentru Simona Halep la Australian Open: va rezista glezna la două meciuri în 24 de ore?

Urmează cee mai grea perioadă pentru Simona Halep la Australian Open: va rezista glezna la două meciuri în 24 de ore?

australian open simona halep

Simona Halep joacă miercuri dimineață, de la ora 6.00, în sferturile de finală ale Australian Open, contra Karolinei Pliskova. Partea neplăcută vine abia de aici încolo, căci programarea semifinalelor nu o avantajează deloc pe româncă.
De când a început Australian Open, Simona Halep, la fel ca toate celelalte tenismene de pe tabloul principal, a jucat un meci la două zile. Programare ideală pentru recuperarea cât de cât a gleznei stângi, accidentate în primul meci, câștigat cu Destanee Aiava.

Problema este că acum, după meciul cu Pliskova, pe care toți ne dorim să-l câștige, programul de recuperare al Simonei nu va mai putea fi activat, căci programarea turneului prevede disputarea semifinalelor joi. Adică la aproape 24 de ore de la terminarea partidei cu cehoaica.

Până acum, Simona a recunocut de fiecare dată că a avut noroc că a putut sta în repaus cu piciorul accidentat, astfel acesta dezumflându-se după efortul din ziua precedentă și durerile mai estompându-se.

În aceste condiții, pentru jucătoarea noastră urmează 24 de ore de foc, în care nimeni nu poate spune ce se va întâmpla. Dacă ar fi fost sănătoasă era simplu, așa, totul devine mult mai complicat și chiar mai periculos pentru Halep. Nu pot decât să sper că va putea juca și că echipa ei va găsi soluțiile pentru recuperarea ei în timp util pentru două meciuri ce pot intra în istoria tenisului românesc.

Leave a Reply

Top