SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > WTA Hobart 2018: 5 românce joacă pe tablourile de simplu. Două sunt în calificări

WTA Hobart 2018: 5 românce joacă pe tablourile de simplu. Două sunt în calificări

shenzhen ana bogdan

La Hobart în acest an se vorbește românește serios. 5 românce sunt pe tablourile de simplu și toate și-au aflat adversarele.
Două dintre cele cinci vor debuta mai repede, fiind înscrise în calificări. E vorba de Monica Niculescu, a patra favorită a calificărilor, și de Ana Bogdan. Ambele vor întâlni în primul tur australience: Monica va juca împotriva lui Alison Bai, iar Ana contra jucătoarei Naiktha Bains. Pentru a ajunge pe tabloul principal ele au nevoie de două victorii.

Direct acceptate pe tabloul principal sunt Sorana Cîrstea (cap de serie 3), Irina Begu (cap de serie 6) și Mihaela Buzărnescu. Sorana și Irina mai au de așteptat după terminarea calificărilor pentru a-și afla adversarele, dar Mihaela Buzărnescu știe deja numele oponentei: franțuzoaica Alize Cornet, a patra favorită.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close