SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > WTA Shenzhen 2018: Finala Simona Halep – Katerina Siniakova a fost mutată în sală fără spectatori și TV!

WTA Shenzhen 2018: Finala Simona Halep – Katerina Siniakova a fost mutată în sală fără spectatori și TV!

shenzhen simona halep

Sezonul 2018 începe oribil pentru WTA. Finala turneului de la Shenzhen se află în imposibilitate de a se disputa în aer liber, așa că a fost mutată într-o sală în care nu vor fi spectatori și nici camere de filmat! O rușine pentru tenisul mondial.
Dintr-un festival al tenisului românesc, turneul de la Shenzhen s-a transformat într-o șușanea. Nu este posibil ca o finală de turneu WTA să se dispute fără spectatori și, mai mult decât atât, fără a fi televizată! Atunci pentru ce se mai joacă, dacă nimeni nu o poate urmări? Împărțeau banii pe din două ucătoarelor, dacă totul se reduce la asta, și plecau acasă toate jucătoarele.

Mi-ar plăcea ca Simona să aibă tăria să refuze să joace, sau să se retragă după două mingi, pentru că nu este normal ceea ce se întâmplă. Și liderul mondial e cel care trebuie să tragă semnale de alarmă, să arate că tenisul se joacă în special pentru spectatori, nu pentru buzunarele sportivilor și ale sponsorilor. Dacă nu sunt spectatori, nu există sport și asta trebuie să înțeleagă și afaceriștii de la WTA.
Teoretic, finala începe la ora 12.00, ora României și va fi urmată în aceeași sală fără spectatori de finala de dublu. E inadmisibil și regulamentul ăsta al WTA demonstrează că nu dă doi bani pe spectatori. O rușine absolută.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close