SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Clasament WTA: Avem în continuare 6 jucătoare în Top 100. Ana Bogdan, pe cel mai bun loc al carierei

Clasament WTA: Avem în continuare 6 jucătoare în Top 100. Ana Bogdan, pe cel mai bun loc al carierei

ana bogdan australian open

România are în continuare 6 jucătoare în Top 100 WTA. Ana Bogdan a urcat din nou pe cel mai bun loc al carierei.




Simona Halep a rămas pe locul 2, așa cum toată lumea știe, căci toți facem calcule peste calcule de fiecare dată când joacă ea sau o rivală. E urmată, în clasamentul mondial, de Irina Begu, care s-a menținut pe 37 și a redevenit a doua jucătoare a României. Sorana Cîrstea a coborât două poziții și e acum pe 38.

A patra româncă în ierarhie este Mihaela Buzărnescu. Ea se menține pe locul 43 în lume. E urmată de Ana Bogdan, care a urcat trei poziții și e acum pe cel mai bun loc din carieră, 86. Prezențele românești în Top 100 se încheie cu Monica Niculescu, care a urcat 7 locuri, până pe 92.

În Top 200 le mai avem pe Irina Bara, care a urcat 9 locuri și a ajuns pe cea mai bună poziție din carieră, 166. E urmată de Alexandra Dulgheru, care a urcat 6 poziții și e acum pe 170 și de Alexandra Cadanţu, care a coborât o poziție, până pe 172.

Merită remarcat și saltul de 13 locuri al româncei Jaqueline Cristian. Ea a urcat pe locul 210, cel mai bun din carieră.




Și în Top 100 WTA de dublu avem multe jucătore. Cinci, mai precis. Monica Niculescu e lider, cu poziția 17 (în urcare două locuri). E urmată de Irina Begu, care a coborât două locuri și e pe 27, de Raluca Olaru, care se menţine pe 45, de Mihaela Buzărnescu, care a coborât o poziţie, până pe 85,  în timp ce Simona Halep a coborât trei locuri, până pe 96.

Leave a Reply

Top