SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Simona Halep e cetățean de onoare al Municipiului București. A primit un buchet de flori imens. Iată ce a declarat

FOTO: Simona Halep e cetățean de onoare al Municipiului București. A primit un buchet de flori imens. Iată ce a declarat

australian open simona halep

Simona Halep a primit titlul de cetățean de onoare al Municipiului București, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la teatrul Excelsior din Capitală.
Simona Halep, îmbrăcată într-un costum negru care îi venea foarte bine, a primit, pe lângă diploma prin care se atesta hotărârea luată în unanimitate de consilieri, și un imens buchet de flori în forma numărului 1. Asemănător celui primit la Beijing – numai că florile erau acum galbene, în loc de roșii – buchetul a marcat revenirea pe primul loc în clasamentul WTA, chiar de azi, a Simonei.

AICI vedeți foarte multe fotografii de la premierea Simonei Halep

“Mi-e mai greu să vorbesc pe o astfel de scenă decât să joc pe teren. Acest titlu reprezintă o onoare pentru mine și este cel mai important premiu. Am venit la București în urmă cu 10 ani și acum pot să-l numesc acasă. Vă mulțumesc și multumesc tuturor românilor și Romăniei”, a declarat Simona Halep pe scenă, la primirea premiului.

simona halep cetatean de onoare bucuresti
Simona Halep si diploma de catatean de onoare al Bucurestiului
simona halep cetatean de onoare bucuresti
Simona Halep si premiile primite pe scena la decernarea titlului de cetațean de onoare al Bucurestiului

Leave a Reply

Top