SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Marius Copil > Marius Copil, după finala de la Sofia: ”Obiectivul meu e să ajung în Top 50 ATP”

Marius Copil, după finala de la Sofia: ”Obiectivul meu e să ajung în Top 50 ATP”

Marius Copil a disputat azi prima finală ATP a carierei. A fost învins cu 7-6, 6-7, 6-4 de Mirza Basic, dar performanța lui rămâne o bornă importantă în tenisul masculin românesc al ultimilor 10 ani.
La final, Marius Copil a dezvăluit care este obiectivul său pentru 2018, dar și cum i s-a părut experiența bulgară: ”Sunt foarte mulţumit de parcursul de aici. A fost prima mea finală şi nu puteam cere mai mult, doar trofeul, dar şi finala era de ajuns. A fost o săptămână foarte bună. M-am simţit foarte bine văzând că atât de mulţi oameni au venit să ne vadă, nu mă aşteptam la asta, având în vedere faptul că nu avem clasări foarte bune. Sper că vom continua să urcăm în clasament. A trebuit să lupt în fiecare meci, cu adversari foarte dificili. Este un sentiment deosebit, cea mai bună săptămână a mea de până acum în circuit şi sper că nu şi ultima”, a spus Copil în conferinţa de presă de după meci.

Întrebat care este obiectivul său pentru acest sezon, Copil a răspuns: “Vreau să rămân sănătos, să joc cât mai multe meciuri, să câştig mai multe meciuri la turnee ATP. Obiectivul meu principal este să ajung în top 50, dar cel mai important este să rămân sănătos”. Acum e revenit pe locul 74 în lume.

De la Sofia, Marius va pleca direct la Rotterdam, unde va juca pe tabloul principal, după care va traversa Oceanul, la Delray Beach.
marius copil mirza basic sofia finala
Marius Copil, dupa finala de la Sofia

marius copil mirza basic sofia finala
Marius Copil, alaturi de Mirza Basic

Leave a Reply

Top