SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Bara > Mihaela Buzărnescu va ocupa de luni cele mai bune locuri din carieră și la simplu, și la dublu

Mihaela Buzărnescu va ocupa de luni cele mai bune locuri din carieră și la simplu, și la dublu

mihaela buzarnescu budapesta 1

Ascensiunea Mihaelei Buzărnescu în clasamentele mondiale continuă. Ea se va afla, de luni, pe cel mai bun loc din carieră atât la simplu, cât și la dublu.
În clasamentul de simplu, Mihaela va urca un loc începând de luni, 26 februarie. Calificarea în turul secund al turneului WTA de la Budapesta i-a adus Mihaelei Buzărnescu punctele necesare urcării pe locul 38 în ierarhia mondială. Ea rămâne a patra româncă din lume, după Simona Halep, care va fi noul lider mondial începând de luni, Sorana Cîrstea (35 WTA) și Irina Begu (36 WTA).Mihaela Buzărnescu, cel mai bun loc în clasamentul WTA de dublu

Și în clasamentul mondial de dublu lucrurile stau foarte bine pentru Mihaela Buzărnescu. Calificată în semifinalele probei la turneul WTA de la Budapesta, alături de Irina Bara, Miki și-a asigurat un salt de 8 poziții, urmând ca de luni să ocupe cel puțin locul 72. Spun ”cel puțin” deoarece azi, de la ora 16.00, Mihaela și Irina vor juca în semifinale, contra perechii Flipkens/ Larsson. Și o victorie le-ar aduce nu doar calificarea în finală, dar și salturi în clasament. Pentru Mihaela, acesta s-ar traduce în ocuparea locului 67 în lume. Cucerirea titlului ar duce-o pe poziția a 63-a.

În ceea ce o privește pe Irina Bara, aceasta are asigurat locul 113 în noua ierarhie de dublu. O calificare în finală ar duce-o pe cea mai bună poziție din carieră, 103, iar cucerirea titlului ar face-o să intre în premieră în Top 100, pe locul 87!

Leave a Reply

Top