SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Noi probleme pentru Arantxa Sanchez Vicario: soţul vrea să-i ia copiii

Noi probleme pentru Arantxa Sanchez Vicario: soţul vrea să-i ia copiii

arantxa sanchez copii

Noi probleme pentru fostul lider mondial de tenis Arantxa Sanchez Vicario.După ce în 2015 recunoştea că este ruinată, acum poate pierde şi copiii.
Soţul Arantxei Sánchez Vicario, Josep Santacana, a intentat divorţul şi a cerut custodia celor doi copii. El a plecat din casa de la Miami, luând toate bunurile fostei sportive. Iinclusiv trofeele câştigate de-a lungul carierei! Josep Santacana, care este om de afaceri, a cerut custodia totală a celor doi copii, Arantxa şi Leo, de 9 ş 7 ani, invocând faptul că fosta sportivă nu are capacitatea mentală pentru a se ocupa de aceştia.

Evident, el a găsit şi o înlocuitoare, că aşa se întâmplă. Conform Marca, el s-a mutat cu noua sa iubită, cu care are o relaţie de câteva luni. Arantxa şi Josep Santacana erau împreună de 11 ani şi locuiau la Miami.

În 2015, Arantxa Sanchez Vicario măprurisea că e ruinată. AICI recitiţi povestea ei incredibilă. Acum, ea datorează fiscului spaniol 1,7 milioane de euro şi are o datorie de 7,5 milioane de euro la o bancă, în urma unui împrumut făcut pentru a plăti alte datorii.Leave a Reply

Top