SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Serena Williams, după primul meci oficial: “Mă simt mai bine decât credeam”

Serena Williams, după primul meci oficial: “Mă simt mai bine decât credeam”

serena williams tenis fed cup

Serena Williams a revenit oficial în activitate, la cinci luni după ce a născut o fetiţă. Ea a jucat în meciul de dublu al partidei SUA – Olanda, din primul tur al Grupei Mondialei 1 a Fed Cup.




Chiar dacă Serena şi sora ei, Venus, au fost învinse cu 6-2, 6-3 de olandezele Lesley Kerkhove şi Demi Schuurs, acest meci nu a mai contat decât pentru palmares şi pentru că a marcat revenirea în competiţii a Serenei Williams. Iar americanca a fost foarte bucuroasă de cum s-a simţit pe teren: “Sincer, mă simt mai bine decât credeam. Simt că sunt pe calea cea bună. Nu ştiam la ce să mă aştept, poate de aceea simt că am făcut mai bine. Nu mă aşteptam să am atâta putere în serviciu, chiar dacă nu a intrat. E doar un început, simt că este un foarte bun pas în direcţia corectă”, a declarat Serena Williams. Fostul lider WTA spune că are aşteptări mari de la viitor: “Dacă plec cu aşteptări mici, trebuie să mă opresc. Deci asta nu mi se va întâmpla. O să am întotdeauna cele mai bune şi mai mari aşteptări de la mine”, a declarat Serena.

Pentru americancă această întâlnire de Fed Cup a reprezentat şi un test despre cum se descurcă în calitate de mamă în circuit. Şi spune că a avut multe de învăţat: “Nu mi-am folosit timpul bine, dar m-am gândit cum să o fac mai bine în viitor. Este prima dată când călătoresc cu copilul şi cu tot. O să încerc să o fac mai bine. A fost dificil, a fost prima dată pentru mine”, a precizat americanca. Ea a fost însoţită la Ashville de fiica ei, Alexia.

Leave a Reply

Top