SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep a explicat motivele retragerii de la Doha: ”Dureri am avut la fiecare meci, dar azi a fost cel mai rău”

Simona Halep a explicat motivele retragerii de la Doha: ”Dureri am avut la fiecare meci, dar azi a fost cel mai rău”

doha simona halep

Simona Halep a anunțat că se retrage de la turneul WTA de la Doha, acolo unde se calificase, azi, în semifinale. Ea a explicat apoi de ce a luat această decizie.
“Sunt surprinsă că am putut juca trei meciuri şi să le câştig. Am simţit durere în fiecare zi, aşa că nu a fost uşor să mă descurc. Nu am avut suficient timp să mă recuperez înainte de acest turneu, dar azi a fost prea mult şi am decis să mă opresc”, a declarat Halep pentru WTA.

Ceva mai târziu, a explicat pentru trimisul DigiSport, mai pe îndelete ce o doare: “Piciorul drept, talpa, accidentarea de la Melbourne o am încă şi am avut-o zilnic. Am simţit dureri în fiecare meci, dar astăzi a fost din ce în ce mai rău în timpul meciului şi am hotârât să mă retrag”, a declarat Simona Halep pentru DigiSport.

Pentru aceeași sursă, ea a explicat că s-a retras de la Dubai și că așteaptă să vadă cum se simte pentru Indian Wells, turneu care începe pe 5 martie. “Îmi trebuie pauză, nu am stat suficient după injecţia pe care am făcut-o acasă. Următorul turneu este Indian Wells, m-am retras şi de la turneul de la Dubai. Sper să joc la Indian Wells”, a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.Leave a Reply

Top