SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Simona Halep a revenit pe primul loc WTA. Începe a 17-a săptămână ca lider mondial

Simona Halep a revenit pe primul loc WTA. Începe a 17-a săptămână ca lider mondial

doha simona halep

Simona Halep a revenit pe primul loc în clasamentul WTA, acolo unde a început azi a 17-a săptămână ca lider mondial. Ea va ocupa acest loc încă cel puţin două săptămâni.
Simona Halep, noul număr 1 WTA, este urmată în clasament, dintre românce, de Sorana Cîrstea, care a urcat un loc, până pe 35, Irina Begu, care a urcat două poziţii până pe 36 şi de Mihaela Buzărnescu, care a urcat un loc, până pe 38 – cel mai bun loc din carieră. Monica Niculescu a urcvat trei poziţii, până  pe 72, iar Ana Bogdan a urcat un loc, până pe 86.

Simona Halep va rămâne lider mondial cel puţin încă două săptămâni. Până atunci, luni seară, ea va primi titlul de cetăţean de onoare al Bucureştiului.

În Top 200 mai avem trei românce. Irina Bara a urcat un loc, până pe 167, Alexandra Dulgheru două poziţii, până pe 168, iar Alexandra Cadanţu un loc, pe 171.

În clasamentul mondial de dublu avem cinci jucătoare în Top 100. Monica Niculescu a urcat un loc, până pe 17, Irina Begu a coborât o poziţie, pe 26, Raluca Olaru a coborât un loc, până pe 48, Mihaela Buzărnescu a urcat opt poziţii şi a ajuns pe cea mai bună din carieră, 72, iar Simona Halep a urcat patru locuri. până pe 92.Leave a Reply

Top