SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep, la Cluj: «Piciorul nu e vindecat. Nu ştiu dacă joc la Doha»

Simona Halep, la Cluj: «Piciorul nu e vindecat. Nu ştiu dacă joc la Doha»

simona halep accidentare

SImona Halep a avut o conferinţă de presă la Cluj, unde a vorbit despre starea accidentării, despre posibiitatea de a juca săptămâna viitoare, la Doha, dar şi despre cum va încerca să mulţumească fanii clujeni.
Întrebată despre motivul pentru care a luat decizia de a nu juca, Simona a dat un răspuns de bun simţ:  “Nu cred că e potrivit ca eu să intru în teren neantrenată de când am venit din Australia, fiind încă accidentată. Din punctul meu de vedere nu e corect faţă de celelalte jucătoare, pentru că sunt în formă, sunt sănătoase şi mi se pare mult mai bine ca echipa să fie formată din jucătoare apte sută la sută pentru joc”.

Din păcate, ea a căzut cumva la mijloc, pentru că se ştia în mod evident încă din perioada Australian Open că nu va juca la Cluj. Numai că Federaţia Română de Tenis a tot întreţinut senzaţia că Simona face toate eforturile să evolueze contra Canadei, pentru a nu se ajunge la situaţia de acum, când multă lume a dat deja anunţuri de vânzare a biletelor după ce a auzit că nu joacă Simona. Şi biletele nu au fost deloc ieftine, costând între 75 şi 110 lei pentru o zi.

Referitor la acest lucru, Halep, conştientă că ea era principala atracţie la Cluj, a promis că va încerca să mulţumească pe toată lumea din sală. Adică va da autografe, va face poze. Pe scurt, va face tot ce ţine de ea pentru a salva imaginea Federaţiei: „Mă bucur că sunt mulţi fani care vin să susţină echipa României, chiar dacă eu nu joc. Voi fi deschisă cu ei voi încerca să mulţumesc pe toată lumea. O să sprijin echipa României în acest joc. Îmi face plăcere să văd că primesc atâta căldură, o să merg la fani o să fac poze şi o să ofer autografe dacă voi fi solicitată”, a mai spus jucătoarea.
În ceea ce priveşte accidentarea propriu-zisă, Simona a dat veşti nu foarte îmbucurătoare: “Piciorul meu nu este încă vindecat, marţi am făcut un tratatment, trebuie să stau trei zile cu un bandaj şi după aceea voi şti cum sunt, dacă mă mai doare sau nu. Momentan nu pot spune în ce situaţie sunt, vineri sau sâmbătă, voi afla mai multe”, a spus Halep, care nu ştie dacă va putea juca la Doha, săptămâna viitoare: “Da, e posibil să nu joc la Doha. Nu ştiu ce va fi, acolo voi juca miercurea viitoare. Dacă piciorul va fi bine vineri când scot bandajul, probabil, dar sunt şanse să nu joc”.

One thought on “Simona Halep, la Cluj: «Piciorul nu e vindecat. Nu ştiu dacă joc la Doha»

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close