SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep, mesaj pentru fani: ”Este frustrant”

Simona Halep, mesaj pentru fani: ”Este frustrant”

doha simona halep conferinta

Retrasă de la Doha înaintea semifinalelor, din cauza accidentării la piciorul drept, Simona Halep a revenit azi cu un mesaj postat pe Facebook, adresat fanilor.
“Din păcate problema mea s-a înrăutăţit ieri în timpul celui de-al doilea set şi a fost foarte dureros. Am venit la Doha cu speranţa că m-am recuperat sută la sută, dar după fiecare meci piciorul meu era din ce în ce mai rău. Este frustrant să te califici în semifinalele unui turneu mare cum este cel de la Doha, unde am amintiri frumoase, şi să te retragi din cauza unei accidentări. A fost o decizie dificilă, dar după ce am discutat cu echipa mea a trebuit să accept realitatea şi să îmi continui tratamentele. Vă mulţumesc pentru susţinere. Sper să revin pe teren cât mai curând”, a scris Halep.

Simona s-a retras la scurt timp după ce a eliminat-o pe Cici Bellis în sferturile de finală de la Doha (scor 6-0, 6-4). Ea a acuzat dureri din ce în ce mai mari la piciorul drept. De aceea, s-a retras și de la Dubai, unde urma să fie principala favorită.

Leave a Reply

Top