SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep va primi, luni seara, titlul de cetățean de onoare al Bucureștiului

Simona Halep va primi, luni seara, titlul de cetățean de onoare al Bucureștiului

Simona Halep va avea parte de o ceremonie specială luni, chiar în ziua în care va reveni pe primul loc în clasamentul WTA. Ea va primi titlul de cetățean de onoare al Bucureștiului.
Simonei Halep îi va fi acrodat titlul de cetățean de onoare al Bucureștiului în cadrul unei ceremonii programate luni seară, la Teatrul Excelsior din Capitală. Ora de începere este 19.00, iar ca invitați speciali vor fi prezenți în sală George Cosac, Ilie Năstase, Andrei Pavel, Virginia Ruzici şi Bogdan Stelea.

Proiectul de hotărâre privind acordarea titlului de cetăţean de onoare al Capitalei Simonei Halep a fost adoptat în octombrie 2017 de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Simona Halep mai este cetățean de onoare al Constanței și al Bușteniului. La ce performanțe are eu aș desemna-o cetățean de onoare al României, ca să fiu sincer…One thought on “Simona Halep va primi, luni seara, titlul de cetățean de onoare al Bucureștiului

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close