SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > Ce soț romantic are Serena Williams! Iată ce surpriză i-a făcut Alexis Ohanian cu ocazia revenirii în WTA

Ce soț romantic are Serena Williams! Iată ce surpriză i-a făcut Alexis Ohanian cu ocazia revenirii în WTA

panou publicitar serena williams fiica

Serena Williams și-a găsit un soț mai romantic dect și-ar fi imaginat cineva. Alexis Ohanian i-a făcut o surpriză de zile mari fostului lider mondial.
Aflată în plină pregătire pentru revenriea în circuitul WTA, Serena Williams a descoperit, laolaltă cu lumea întreagă, câteva panouri publicitare din Palm Springs dedicate ei și fetiței lor, Olympia. „Olympia și cu mine am vrut să îi urăm bine ai revenit în lumea tenisului. Designul a fost făcut de mine cu ajutorul bebelușului nostru care se află la prima experiență de design grafic și dacă ne întrebi pe noi, se descurcă destul de bine. Puse unul lângă celălalt, panourile reunesc mesajul „Cea mai bună mamă a tuturor timpurilor”, a explicat co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian.

Serena Williams (36 de ani) va juca săptămâna viitoare la Indian Wells, acolo unde Simona Halep va fi cap de serie numărul 1.
panou publicitar serena williams fiica
Primul panou publicitar, cu Olympia
panou publicitar serena williams fiica
Al doilea panou publicitar dedicat Serenei

panou publicitar serena williams fiica
Al treilea panoul publicitar dedicat Serenei

panou publicitar serena williams fiica
Cel de-al patrulea panou publicitar conține rezolvrea puzzle-ului: Greatest momma of all time

Leave a Reply

Top