SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Fed Cup România – Elveţia: S-au pus în vânzare biletele pentru baraj. Sunt mai scumpe decât în februarie

Fed Cup România – Elveţia: S-au pus în vânzare biletele pentru baraj. Sunt mai scumpe decât în februarie

Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu şi celelalte fete din circuitul profesionist sunt o adevărată mină de aur pentru Federaţia Română de Tenis, care pune preţuri din ce în ce mai mari la biletele din Fed Cup.
Biletele pentru întâlnirea România – Elveţia, contând pentru calificarea în Grupa Mondială 1 a Fed Cup, au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilete.ro, la preţuri cuprinse între 75 de lei şi 130 de lei. Concret, preţurile tichetelor sunt de 130 de lei la Inelul I, 95 de lei la Inelul II şi 75 de lei de la Inelul III. Preţurile sunt pentru o zi.

Pentru comparaţie, la partida din februarie, din primul tur al Grupei Mondiale 1, contra Canadei, biletele au costat 110 lei (inel 1), 90 lei (inel 2) şi 75 lei (inel 3).

Întâlnirea dintre România şi Elveţia, meci de baraj pentru calificarea în Grupa Mondială I, are loc în perioada 21-22 Aprilie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Partida se desfăşoară după sistemul “cel mai bun din cinci meciuri”: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu.Leave a Reply

Top