SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Ghinionul lui Nadal i-a adus fericirea lui Marius Copil. Ce s-a întâmplat la Indian Wells

Ghinionul lui Nadal i-a adus fericirea lui Marius Copil. Ce s-a întâmplat la Indian Wells

marius copil tenis indian wells

Rafael Nadal a anunțat că nu va putea juca la Indian Wells și Miami. Retragerea lui a înseamnat o veste foarte bună pentru Marius Copil, care va juca astfel pe tabloul principal.
Marius Copil era inițial al 14-lea pe lista de așteptare pentru pătrunderea pe tabloul principal de la Indian Wells, iar până la retragerea lui Rafael Nadal ajunsese primul sub linia celor direct acceptați la masa celor aleși. Așa că, odată cu anunțul lui Nadal e a făcut pasul pe tabloul oficial.

Marius se află de o săptămână la Indian Wells, acolo unde a jucat la challenger-ul de 150.000 de dolari care are loc săptămâna aceasta. Din păcate, a fost învins aseară în sferturile de finală de Darian King, din Barbados, scor 6-2, 7-5.

În ceea ce-l privește pe Nadal, acesta a acuzat dureri la coapsa dreaptă, accidentare pe care a acuzat-o la Australian Open, în timpul meciului cu Marin Cilic, din sferturile de finală. “Nu voi putea juca la Miami sau Indian Wells, am nevoie de recuperare. A fost foarte dureros să mă retrag de la Acapulco şi este foarte greu să nu joc în SUA”, a sunat declarația numărului 2 mondial.

Leave a Reply

Top