SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Indian Wells 2018: Ce români avem pe tablourile principale de simplu și de dublu

Indian Wells 2018: Ce români avem pe tablourile principale de simplu și de dublu

mihaela buzarnescu budapesta

Turneul de la Indian Wells se apropie cu pași repezi, iar românii vor avea motive să îl urmărească îndeaproape.Vom avea patru fete pe tabloul principal de simplu, două pe tabloul principal de dublu și un reprezentant pe tabloul masculin.
La masculin, îl avem pe Marius Copil, cel care, așa cum ați aflat la timpul respectiv, a prins in extremis ultimul loc pe tabloul principal, după ce Rafael Nadal s-a retras din cauza unei accidentări.

Pe tabloul masculin de dublu îl vom avea, desigur, pe Horia Tecău. Acesta și olandezul Jean Julien Rojer sosesc în SUA din postura de campioni la Dubai.

Pe tabloul feminin de simplu avem patru jucătoare direct acceptate: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Mihaela Buzărnescu.

CITEȘTE ȘI: Cu cine joacă în calificări la Indian Wells Monica Niculescu

Pe tabloul feminin de dublu le avem pe Monica Niculescu și pe Raluca Olaru. Ele joacă fiecare cu altă parteneră. Monica alături de Andreea Hlavackova, iar Raluca alături de deja tradiționala Olga Savchuk.Leave a Reply

Top