SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Indian Wells 2018: Irina Begu este în turul secund. Simona Halep şi-a aflat adversara

Indian Wells 2018: Irina Begu este în turul secund. Simona Halep şi-a aflat adversara

irina begu australian open

Irina Begu a debutat cu dreptul la Indian Wells 2018. Ea s-a calificat în turul secund. Şi Simona Halep şi-a aflat adversara din turul doi. Cele două romnc vor juca împotriva singurelor gemene de pe tabloul principal de simplu.
Irina Begu a învins-o în primul tur, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe sârboaica Alexandra Krunic. Meciul a durat o oră şi 44 de minute. Următoarea adversară a Irinei va fi a cincea favorită, Karolina Pliskova.

Tot după prima zi de concurs şi-a aflat adversara şi Simona Halep, principala favorită a competiţiei. Ea va juca în turul secund contra Krystinei Pliskova. Aceazta a trecut cu 6-4, 7-6 de chinezoaica Ying-Ying Duan. Halep şi Kristyna Pliskova au mai fost adversare o singură dată, în 2017, la Madrid, când s-a impus românca, scor 6-1, 6-2.

Ca fapt fivers, trebuie emarcat faptul că Halep şi Begu, partenere în proba de dublu la Indian Wells, vor juca în turul secund contra singurelor gemene de pe tabloul principal de simplu de la turneul american. Krystina e mai mare cu două minute mai mare decât sora ei.

Leave a Reply

Top