SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > Indian Wells 2018: Simona Halep debutează vineri spre sâmbătă. Și Irina Begu evoluează în turul 2. Iată de la ce ore și cine televizează partidele

Indian Wells 2018: Simona Halep debutează vineri spre sâmbătă. Și Irina Begu evoluează în turul 2. Iată de la ce ore și cine televizează partidele

simona halep indian wells

Simona Halep, principala favorită a turneului de la Indian Wells, debutează în noaptea de vineri spre sâmbătă, direct în turul secund.




Simona Halep va juca împotriva Kristynei Pliskova, în jurul orei 1.00, sâmbătă dimineață. Meciul ei va fi transmis în direct la DigiSport.

Și Irina Begu va juca în turul secund tot sâmbătă dimineață, în jur de ora 2.00. Adversară îi va fi Karolina Pliskova, a cincea favorită a competiției, și cu două minute mai mică decât Kristyna, adversara Simonei.

Avem un meci care ne interesează și la dublu, acolo unde Mihaela Buzărnescu şi franțuzoaica Alize Cornet vor întâlni în primul tur la dublu cuplul ceh Barbora Krejcikova/ Katerina Siniakova. Partida, a treia din seria confruntărilor România – Cehia de la Indian Wells.

Leave a Reply

Top