SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Indian Wells 2018: Simona Halep, după înfrângerea categorică din semifinale: ”Nu am fost pregătită și am jucat greșit”

Indian Wells 2018: Simona Halep, după înfrângerea categorică din semifinale: ”Nu am fost pregătită și am jucat greșit”

simona halep naomi osaka

Eliminată surprinzător de ușor de Naomi Osaka în semifinalele de la Indian Wells, Simona Halep nu știa nici ea prea bine ce s-a întâmplat la conferința de presă de după meciul cu Naomi Osaka.
La câteva zeci de minute după înfrângerea cu 6-3, 6-0 suferită în fața asiaticei, Simona Halep a declarat: ”Am încercat totul pentru a fi pregătită să joc acest meci. Nu caut scuze. Doar explic ce s-a întâmplat. Nu am fost pregătită şi am jucat greşit. Nu am simţit mingea deloc. Am jucat ok până la 4-3, dar apoi am ieşit din joc. Nu ştiu de ce. Mi-am pierdut concentrarea. Ea a fost mai bună, mai bine pregătită, a fost gata să joace şi să câştige meciul. Eu nu am fost”, a declarat liderul clasamentului mondial.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close