SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Indian Wells 2018: Simona Halep joacă la noapte în turul 3. Alți doi români în program. Iată de la ce ore și cine televizează partidele

Indian Wells 2018: Simona Halep joacă la noapte în turul 3. Alți doi români în program. Iată de la ce ore și cine televizează partidele

Simona Halep, Monica Niculescu și Horia Tecău sunt cei trei români care vor juca la Indian Wells în noaptea de duminică spre luni.
Simona Halep, singura reprezentantă a României rămasă în proba de simplu, va juca în turul al treilea contra americancei Caroline Dolehide, ocupanta locului 165 WTA și intrată pe tabloul principal grație unui wild card. Meciul este al patrulea pe terenul 1 și va avea loc nu mai devreme de ora 1.00, ora României. Meciul va fi televizat pe DigiSport, post TV care transmite întrecerea feminină.
Tot luni va evolua şi Monica Niculescu la dublu. Ea şi Andrea Hlavackova, desemnate cap de serie numărul 5, vor juca în ultima partidă de pe terenul 5, contra perechii Shuko Aoyama/ Zhaoxuan Yang, în optimile probei de dublu feminin.

Duminică seară, de la ora 21.00, va debuta în acest turneu și Horia Tecău. El și olandezul Jean-Julien Rojer, desemnați cap de serie numărul 6, vor juca în primul tur al probei de dublu contra cuplului Ryan Harrison/ Max Mirnîi.

CITEȘTE ȘI:  WTA Roma: Simona Halep joacă azi pentru titlu. Meciul începe la ora 14.00 și va fi televizat pe DigiSport.

Leave a Reply

Top