SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > Indian Wells 2018: Victoria Azarenka și-a regăsit zâmbetul. Poate juca din nou fără teama că își pierde copilul – FOTO

Indian Wells 2018: Victoria Azarenka și-a regăsit zâmbetul. Poate juca din nou fără teama că își pierde copilul – FOTO

victoria azarenka indian wells

Victoria Azarenka se antrenează în aceste zile la Indian Wells pentru a fi în formă la redebutul ei în WTA. Turneul este primul pentru belarusă de la Wimbledon 2017.
Victoria Azarenka a trăit o adevărată dramă în ultimele 8 luni. Ea a trecut printr-un proces de custodie care a împiedicat-o să părăsească statul Florida, intentat de tatăl copilului, care a văzut în ea sursa ideală de bani. Din fericire, totul s-a terminat cu bine pe 16 ianuarie 2018, atunci când Azarenka a câștigat procesul, așa cum era firesc, așa că de acum își poate vedea și de carieră.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep a făcut primul antrenament la Indian Wells 2018 – VIDEO.

Ajunsă acum pe locul 204 în lume, Azarenka a primit un wild-card din partea organizatorilor de la Indian Wells, turneu pe care l-a câștigat de două ori de-a lungul timpului. Belarusa a ajuns de câteva zile la bază și acum se pregătește cu zâmbetul pe buze. Revenirile sunt plăcute, iar cele care vin după un adevărat coșmar sunt de două ori mai frumoase. La 28 de ani, Victoria Azarenka are încă mulți ani de jucat.

CITEȘTE ȘI: Monica Niculescu și-a aflat adversara din calificări la Indian Wells.
victoria azarenka indian wells
Victoria Azarenka, la antrenament la Indian Wells

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close