SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Miami Open 2018: Oceane Dodin a făcut o criză de nervi după înfrângerea cu Simona Halep. ”Sunt dezgustată”

Miami Open 2018: Oceane Dodin a făcut o criză de nervi după înfrângerea cu Simona Halep. ”Sunt dezgustată”

oceane dodin

Înfrângerea suferită în fața Simonei Halep în turul secund de la Miami (scor 3-6, 6-3, 7-5) i-a provocat o adevărată criză de nervi franțuzoaicei Oceane Dodin. Ea a explicat, într-un interviu acordat trimisului L’Equipe la Miami, ce a supărat-o atât de tare – a pierdut, totuși, în fața liderului mondial – și cum a reacționat după înfrângere.
“Rămân cu lucruile negative.Este multă decepţie. M-am luptat cu serviciul meu de rahat (n.r. a făcut 16 duble greşeli), dar asta nu este suficient împotriva jucătoarelor de acest nivel. Sincer, sunt dezgustată de tenis. Aş fi preferat să pierd la zero. Nu pot să zic nici că mi-a fost frică să câştig. Dar acest serviciu catastrofal m-a costat victoria. Şi nu ştiu de ce m-a părăsit. Toate astea mă degustă”, a declarat, revoltată, Oceane Dodin.

CITEȘTE ȘI: Declarațiile Simonei Halep după victoria cu Oceane Dodin.
Apoi, franțuzoaica a recunoscut că a avut o criză de nervi în vestiar: ”De furie, am dat cu telefonul de perete. Serviciul meu m-a pus la pământ şi îl învinovăţesc pentru asta. Nu i-am cerut aşi, voiam doar să nu fac duble greșeli. Dar nu am putut, a fost mai puternic decât mine”, a mai declarat Dodin.

CITEȘTE ȘI: 15 lucruri inedite despre Oceane Dodin.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep: ”A fost un an bun, dar sper să am și alții mai frumoși”

Leave a Reply

Top