SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Miami Open 2018: Simona Halep și Sorana Cîrstea și-au aflat adversarele

Miami Open 2018: Simona Halep și Sorana Cîrstea și-au aflat adversarele

miami caritabil simona halep

Simona Halep și Sorana Cîrstea și-au aflat adversarele din turul secund de la Miami, acolo unde au fost calificate direct din postura de favorite.
Cap de serie numărul 1, Simona Halep va debuta la Miami Open împotriva franțuzoaicei Oceane Dodin, cu care nu a mai jucat niciodată. Ocupantă a locului 98 WTA, ea a ajuns pe tabloul principal din postura de lucky loser. De fapt, a aflat că a fost admisă pe tabloul chiar pe drumul spre aeroport, căci nu mai avea sens să stea la Miami dacă tot se retrăsese în ultimul tur al calificărilor.

Numai că aceasta nu doar că a avut norocul acesta, dar a și profitat de el, așa că în primul tur de pe tabloul principal, ea a învins-o cu scorul de 6-4, 6-7, 6-3 de paraguayanca Veronica Cepede Royg.
Cap de serie numărul 32, Sorana Cîrstea va juca în turul secund contra taiwanezei Su-Wei Hsieh. Ocupantă a locului 61 în lume, asiatica a trecut în primul tur de jucătoarea britanică Katie Boulter, venită din calificări. Scorul întâlnirii a fost 6-4, 7-5 pentru taiwaneză. Sorana Cîrstea a mai jucat o dată contra ei, părăsind terenul învinsă.

Leave a Reply

Top