SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Mutua Madrid Open 2018: Avem patru românce pe tabloul principal de la Madrid. Simona Halep va fi cap de serie 1

Mutua Madrid Open 2018: Avem patru românce pe tabloul principal de la Madrid. Simona Halep va fi cap de serie 1

simona halep madrid

La turneul de la Madrid se va vorbi și în acest an românește. Și nu pentru că Ion Țiriac e patronul. Patru compatrioate, în frunte cu câștigătoarea ultimelor două ediții, Simona Halep, au fost direct acceptate pe tabloul principal.
Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea şi Mihaela Buzărnescu se află pe lista jucătoarelor direct acceptate pe tabloul principal al turneului feminin de la Madrid. Printre adversarele lor se vor număra Serena Williams, Victoria Azarenka sau Maria Sharapova. Primele două au intrat pe tablou grație clasamentului protejat și, pentru prima dată, WTA a schimbat regulamentul, astfel că Serena Williams va fi pe lista favoritelor deși a revenit în activitate după ce a născut, pentru a nu se mai repeta situația de la Indian Wells și de la Miami.

Turneul de la Madrid va avea loc în perioada 4-13 mai. Premiile vor fi mai mari cu 14% față de precedenta ediție, fiind egale la masculin și la feminin.

CITEȘTE ȘI:  Turneul Campioanelor 2017: Simona Halep a debutat cu o victorie în Grupa Roşie

Leave a Reply

Top