SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep, la revenirea în România: ”Abia aștept să joc pe zgură. De mâine încep antrenamentele”

Simona Halep, la revenirea în România: ”Abia aștept să joc pe zgură. De mâine încep antrenamentele”

Simona Halep a revenit în țară marți și a declarat că nu își va lua nici o zi de pauză tocmai pentru a pregăti cât mai bine sezonul de zgură.
Nu a fost o perioadă prea reuşită, pentru că nu m-am antrenat, nu am fost pregătită fizic. De aici şi rezultatele slabe, dar a fost ok, nu pot să mă plâng şi nici nu o să dramatizez. O să muncesc mai mult şi o să fie bine”, a spus Simona Halep la sosirea în București.

Cu bine sau rele, prima parte a sezonului de hard s-a încheiat, iar acum toată lumea se pregătește de zgură, o suprafață pe care anul trecut Simona ne-a oferit mari bucurii: ”Abia aştept să joc pe zgură, am avut rezultate bune anul trecut, merg cu încredere, dar vom vedea ce va fi. Nu simt nicio presiune în ceea ce priveşte turneul de la Roland Garros, nici presiunea punctelor. Vreau doar să mă antrenez, să fiu pregătită fizic şi să joc ceea ce ştiu eu să joc”, a declarat Halep la revenirea în țară pentru digisport.ro.

Dacă până acum revenirile în țară erau urmate, la sfatul lui Darren Cahill, de câteva zile de repaus total, fără tenis, acum lucrurile stau cu totul altfel. Halep a declarat că de joi iese la antrenament: “Nu voi lua pauză. Am avut destulă pauză. Chiar de mâine o să încep să mă antrenez. Sunt obosită de pe drum, dar în rest sunt bine”, a mai spus Halep.

Prima competiție pentru ea va fi meciul de Fed Cup contra Elveției, care va avea loc în 21 și 22 aprilie, la Cluj. Apoi, vor începe examenele primăverii, iar programul complet al Simonei Halep pe zgură îl puteți vedea AICI.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close