SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Simona Halep poate câștiga un premiu record la Roland Garros 2018

Simona Halep poate câștiga un premiu record la Roland Garros 2018

simona halep roland garros

Simona Halep poate câștiga o sumă record la începutul verii. Organizatorii turneului de la Roland Garros au anunțat premiile care vor fi acordate la edița din acest an a competiției de Grand Slam din capitala Franței.
Guy Forget, directorul turneului de la Roland Garros, a anunţat că premiile totale la ediția din 2018 vor fi de 39.197.000 de euro. Câştigătorii de la masculin şi de la feminin vor primi premii egale, urmând să încaseze câte 2,2 milioane de euro. Este o sumă mai mare cu 100.000 de euro decât cea de anul trecut. Cum Simona Halep se numără printre candidatele autorizate la cucerirea titlului, nu pot decât să-i țin pumnii să se îmbogățească la Paris.

Dacă acestea sunt cele mai mari premii puse la bătaie de organizatorii de la Roland Garros, o altă premieră va avea loc la actuala ediție. Tragerea la sorţi va fi efectuată pentru prima oară într-o zi de joi. Astfel, vom afla cu cine vor cădea românii joi, 24 mai, la ora 19.00, în loc de vineri la prânz.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close