SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Andreea Rosca > Trei românce campioane in turneele ITF duminică: Andreea Roșca, Ilona Ghioroaie și Raluca Șerban

Trei românce campioane in turneele ITF duminică: Andreea Roșca, Ilona Ghioroaie și Raluca Șerban

andreea rosca

Duminică excelentă pentru tenisul românesc în turneele ITF de 15.000 de dolari. Nu mai puțin de trei titluri de simplu au cucerit jucătoarele noastre în finalele disputate duminică. Eroinele se numesc Andreea Roșca, Ilona Ghioroaie și Raluca Șerban.
Andreea Roşca s-a impus la turneul din Hammamet , după ce a învins-o pe italianca Anastasia Grimalska, scor 6-2, 6-2. Pentru Andreea acesta e al treilea titlu al anului și cu ajutorul punctelor acumulate va bate la porțile Top 400 WTA.

Ilona Ghioroaie a cucerit titlul în Antalya. În finală, ea a învins-o cu scorul de 7-6, 3-6, 6-4 pe rusoaica Amina Anshba. Pentru Ilona acesta e primul titlu din acest an și al cincilea din carieră și cu acest succes se apropie de primele 450 de jucătoare ale lumii.

Raluca Șerban a câștigat finala de la Heraklion, după ce a învins-o cu 6-3, 5-7, 6-2 pe cehoaica Anastasia Detiuc. Pentru româncă acesta e primul titlu di 2018, dar al optulea din carieră.

Raluca a fost de fapt marea câștigătoare a săptămânii, deoarece sâmbătă s-a impus și la dublu, acolo unde a făcut pereche cu belgianca Michaela Boev.
CITEȘTE ȘI:  Simona Halep: ”A fost un an bun, dar sper să am și alții mai frumoși”

Leave a Reply

Top