SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > VIDEO: Simona Halep, la antrenament în Las Vegas. Jucătoarea noastră s-a mișcat foarte bine

VIDEO: Simona Halep, la antrenament în Las Vegas. Jucătoarea noastră s-a mișcat foarte bine

simona halep antrenament las vegas lat

Simona Halep se află de ieri în Las Vegas, unde se pregăteșe pentru participarea la Indian Wells. Ea a reînceput antrenamentele cu Darren Cahill.
Las Vegasul a devenit bază de pregătire tradițională pentru Simona Halep înainte de Indian Wells. De când lucrează cu Darren Cahill, ea petrece câteva zile în acest oraș pentru a pregăti cum se cuvine participarea la turneul pe care l-a câștigat în 2015. Distanța dintre Las Vegas și Indian Wells e de doar patru ore, așa că mai mulți jucători de top aleg terenurile din orașul cazinourilor pentru pregătire. Unul care se află în această perioadă acolo este Novak Djokovic, lucru de înțeles, având în vedere că antrenorul său, Andre Agassi, locuiește acolo.

Atât Halep cât și Djokovic s-au pregătit vineri în complexul sportiv Life Time, iar ziariștii locali nu au ratat momentul. AICI vedeți fotografii de la antrenamentele celor doi.

Mai jos puteți să o vedeți pe Simona Halep în acțiune la antrenamentul de ieri. Pare că se poate mișca bine, dar numai ea știe dacă o mai doare sau nu piciorul drept.
simona halep antrenament las vegas
Simona Halep, la anrgenament in Las Vegas


Leave a Reply

Top