SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > A jucat 8 finale de Grand Slam și și-a anunțat azi retragerea din tenisul feminin

A jucat 8 finale de Grand Slam și și-a anunțat azi retragerea din tenisul feminin

cassey dellaqua jelena jankovic

O retragere surprinzătoare a aprins rețelele de socializare în ultimele ore. La doar 33 de ani, Casey Dellacqua, din Australia, a anunțat că se va retrage din circuitul profesionist.
Dellaqua a anunțat retragerea printr-un anunț video postat pe net marți. Ea spune că nu mai vrea să continue deoarece vrea să petreacă mai mult timp alături de familie.  ”E ceva la care mă gândesc de un timp. Simt că e timpul să-mi agăț racheta în cui și să fiu mamă. E timpul să petrec timp cu familia mea, mai ales acum, când copiii sunt mici”, a spus ea în fața camerei de filmat. Dellaqua a întemeiat o familie cu iubita ei, Amanda Judd. Cele două au doi copii, Blake și Andie.

Cel mai bun loc ocupat la simplu de Dellaqua a fost 26, în septembrie 2014, dar după o accidentare la cap suferită la China Open, în 2015, s-a dedicat dublului. De altfel, acolo a obținut cele mai mari succese. În 2011 a cucerit titlul de mixt la Roland Garros alături de americanul Scott Lipsky. A mai jucat, la dublu feminin, șapte finale de Grand Slam, dintre care trei la Roland Garros.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close